Zwangerschapszwemmen

Wat is Zwangerschapszwemmen?

Als u zwanger bent wilt u natuurlijk genieten van elk bijzonder moment. De eerste maanden kunt u zonder problemen nog van alles doen, maar vanaf een maand of vier, vijf begint uw lichaam flink te veranderen. Als uw buik in omvang begint toe te nemen zijn veel bewegingen vaak minder prettig. In het water kunt u echter vrijwel alle bewegingen probleemloos maken. Dit heeft natuurlijk alles te maken met de opwaartse kracht van het water. U voelt u bijna gewichtloos. En juist dat heeft een heerlijk en ontspannende uitwerking op uw lichaam.

Waarom Zwangerschapszwemmen?

Er zijn allerlei oefeningen waardoor u heerlijk ontspannen thuis komt en waar u tevens wat aan hebt tijdens uw bevalling. Samen met anderen kunt u bovendien nog allerlei ervaringen uitwisselen. Dat schept een unieke en waardevolle band. Niet voor niets zien wij de aanstaande moeders van het zwangerschapszwemmen vaak gezamenlijk als jonge moeders weer terug tijdens het Jip's Baby- en Peuterzwemmen.

Lesvorm & tijdsduur

Jip's Zwangerschapszwemmen begint met conditie bijhouden in het wedstrijdbad gevolgd door oefeningen (bekkenbodemspieren, ontspanning- en ademhalingsoefeningen) in heerlijk warm water. 

Meedoen is vrijblijvend en op basis van losse lessen. Na de les kunt u samen met de andere aanstaande moeders in de kantine ontspannen met een kopje thee of koffie.
Kijk hier voor de actuele openingstijden. 

Ticket kopen

Per 18 mei 2020 is het mogelijk om voorafgaande online een kaartje te kopen en hiermee te reserveren voor deze activiteit. Online een kaartje kopen kan tot 1 uur voor de start van de activiteit. Kijk voor meer informatie bij veel gestelde vragen of koop je kaartje in onze webshop.  
 


Baby- & Peuterzwemmen

Wat is Baby- & Peuterzwemmen?
Wat is er leuker om na jouw zwangerschap te doen met je baby of peuter? Zwemmen! Tijdens Baby- en Peuterzwemmen leert een kind samen met de ouder of begeleid(st)er op plezierige wijze de mogelijkheden van het water kennen. Het water is voor deze activiteit ook extra verwarmd. Klik hier voor meer informatie.

Heeft u nog een vraag?

Cookie instellingen