Baby- & Peuterzwemmen

Wat is Baby- & Peuterzwemmen?

Wat is er leuker om na jouw zwangerschap te doen met je baby of peuter? Zwemmen! Tijdens Baby- en Peuterzwemmen leert een kind samen met de ouder of begeleid(st)er op plezierige wijze de mogelijkheden van het water kennen. Het water is voor deze activiteit ook extra verwarmd. Klik hier voor de actuele openingstijden.

Waarom Baby- & Peuterzwemmen?

Jip's Baby- en Peuterzwemmen is vooral bedoeld om kinderen snel vertrouwd te laten raken met water. En heel belangrijk: Jip's Baby- en Peuterzwemmen versterkt de band tussen ouder en kind door het continue huidcontact tijdens de les. Samen met uw kind kunt u op een speelse wijze in het bezit komen van de diploma's Baby- en Peuterzwemmen.

Jip's Baby- en Peuterzwemmen is een goede voorbereiding op 'Leren zwemmen met Jip' voor het behalen van A,B en C diploma. We wensen u en uw kind veel plezier tijdens het volgen van de lessen, want zoals onze mascotte Jip altijd zegt; "Water, het leukste speelgoed dat er is".

Daarnaast spaart u meteen mee voor onze spaarzegelactie!
Bij een volle spaarkaart (10 zegels) heeft u gratis entree voor het gezin tijdens ons gezinszwemmen op zaterdag- of zondag ochtend.

Voor wie is Baby- & Peuterzwemmen?

Al vanaf 3 maanden kunt u een kind vertrouwd maken met water. Kleine kinderen bezitten natuurlijke reflexen die er voor zorgen dat ze geen water inslikken bij het onder water gaan. Ook voor de oudere kinderen (2,5 tot 4 jaar) zijn er uitdagingen om spelenderwijs de grondbeginselen van het zwemmen te leren. 

Kleding & benodigdheden

Tijdens de lessen draag je gangbare zwemkleding. Wij bieden aankleedkussens om uw kind om te kleden. Wel vragen wij u om hier een handdoek te gebruiken.  

Lesvorm & tijdsduur

Baby- & Peuterzwemmen is een 30 minuten durende les op muziek en onder begeleiding van een instructeur. Hierna kunt u nog 30 minuten zelf spelen in het bad.

Waar in het zwembad?

De lessen vinden plaats in borstdiepte water in ons wedstrijdbad. Het vrij zwemmen vindt plaats in het recreatieve bad. 

Ticket kopen

Per 18 mei 2020 is het mogelijk om voorafgaande online een kaartje te kopen en hiermee te reserveren voor deze activiteit. Online een kaartje kopen kan tot 1 uur voor de start van de activiteit. Kijk voor meer informatie bij veel gestelde vragen of koop je kaartje in onze webshop.

Cookie instellingen