Over ons

Zwembad / Sauna De witte Brug is een gezellig veelzijdig zwem- en recreatiebad. Het complex bestaat uit een wedstrijdbad (25 meter), recreatiebad en een aparte sauna.

Gezinszwemmen op zaterdag- en zondagmorgen is al jarenlang een gewaardeerde activiteit. Zo ook het recreatief zwemmen (vrijzwemmen) op de zaterdag en zondagmiddag wordt goed bezocht. Tijdens het vrijzwemmen is de glijbaan open en er ligt een speel element in het water.

Wilt u banenzwemmen? Dat kan elke dag van de week. Als u onder het “kopje” recreatief kijkt vindt u alle informatie over het banenzwemmen.

Heeft u zin om op muziek te bewegen dan kan dit tijdens de hydrofit, aquajogging, bodymix en aerobic lessen. Aquajoggen en aerobic kunt u op meerdere dagen en tijden aan deelnemen.
Aquaerobics en bodymix betaalt u per les. Zo is er speciaal op de dinsdagmiddag 50+ sportief waar ook Aquaerobics en aquajoggen wordt gegeven met na afloop een lekker kopje koffie of thee.

Voor de allerkleinste is er baby- peuter- en kleuterzwemmen op de dinsdag en woensdagmorgen. Wilt u aan de les deelnemen dat kan vrijblijvend van 9.00 tot 9.30 uur. Wilt u geen les dan bent u welkom tussen 9.00 en 10.00 uur. Na afloop kunt u nog even gezellig zitten met een kopje koffie of thee. Op deze dagen is het water extra verwarmd.

De groep voor zwangerschapzwemmen is op de donderdagavond om 19.30 uur en na afloop krijgt u van ons een kopje koffie of thee.

Voor een kinderfeestje kunt u terecht op zaterdag- en zondagmiddag. Er is keuze uit 3 verschillende arrangementen voor de kinderfeestjes.

De zwemlessen zijn van maandag tot en met zaterdag te volgen. Kijk onder het “kopje” zwemlessen voor zwem ABC voor de mogelijke tijden.
Ook hebben wij het leerlingvolgsysteem en kunt u thuis inloggen via onze zwemapp om de vorderingen van uw zoon of dochter te volgen.

Heeft u zin om te relaxen dan kunt u gebruik maken van onze sauna of zonnebank. In de sauna is op woensdag de speciale damesdag. Als u gebruik maakt van de Sauna mag u gratis banen/recreatief zwemmen (wel even reserveren).

Heeft u nog een vraag?

Cookie instellingen