Veelgestelde vragen en Q&A weekcursus

Niveaus zwemles 

A-diploma
Niveau 1: rood
Niveau 2: groen
Niveau 3: blauw
Niveau 4: geel
Niveau 5: oranje
 

Informatie over de inschrijving

Het inschrijven voor de weekcursus (en tevens meteen de betaling van deze lessen) gaat via onze webshop. Onze webshop is te vinden door naar onze website (www.dewittebrug.com) te gaan en de button ‘Webshop Koop je kaartje’ te klikken.
Let op; Op onze webshop logt u in met de gegevens van uw kind. Het kind wordt direct bij inschrijving in de lesgroep geplaatst. De weekcursus is pas vanaf de inschrijfdatum en aangegeven tijdstip zichtbaar in de webshop, eerder inloggen via de website heeft geen zin.
Op de leskaart dient een ‘actief’ abonnement te staan; minimaal 1 lesbeurt met en geldigheid tenminste t/m de dag van inschrijven.

Stappen voor het aanschaffen van de weekcursus:
 1. Zodra u bent ingelogd klikt u op het kopje ‘les abonnement’
 2. Hier selecteert u de week en lestijd weekcursus van uw keuze
 3. Aantal (1) selecteren
 4. Selecteer ‘Doorgaan’ en dan nogmaals ‘Doorgaan’
 5. Selecteer eventueel uw kind (niet nodig bij 1 kind zichtbaar)
 6. Selecteer de lesgroep door onder de prijs door te klikken op; ‘les selecteren’, klik hier de juiste lesgroep aan en klik op ‘kiezen’.
 7. Let erop dat onder de afbeelding het juiste nummer staat, dit is het nummer van de lespas.
 8. Klik op ‘klaar’
 9. Plaats deze vervolgens in uw winkelwagen
 10. Controleer de gegevens (lesgroep!) en klik op ‘Doorgaan’
 11. Hierna komt u in het betalingssysteem terecht
 12. Pas zodra de betaling is gelukt en u een bevestiging krijgt op de mail is de inschrijving definitief
**Bij een foute selectie van een lesgroep bestaat er de mogelijkheid dat uw kind, ook na mailingsbevestiging, niet geplaatst kan worden in de lesgroep. Controleer deze dan ook voordat u start aan de betaling.

 

Is er afzwemmen aan het einde van de weekcursus?

Tijdens de weekcursus in de zomervakantie gaat het afzwemmen wel door voor A,B en C.
De kinderen dienen hiervoor wel te hebben deelgenomen aan de weekcursus en te voeldoen aan alle eisen van het laatste niveau (oranje).

Er is geen afzwemmen aan het einde van de weekcursus in de voorjaarsvakantie, meivakantie, herfstvakantie of kerstvakantie. Als uw kind klaar is voor het afzwemmen worden de brieven tijdens de regulieren lessen uitgedeeld. Niet tijdens de weekcursus.

 
Zwemles ergens anders?

Als uw kind zwemles in een ander zwembad volgt, dan is het helaas niet mogelijk om deel te nemen aan de weekcursus in de voorjaarsvakantie, meivakantie, herfstvakantie of kerstvakantie.

In de zomervakantie mogen de kinderen die ergens anders zwemles volgen wel deelnemen aan de weekcursus. Hiervoor dient er wel te worden voorgezommen om het niveau te bepalen. De mogelijkheden hiervoor kunt u terug vinden op de informatiepagina van de weekcursus.
 

Zwemles via Forte?

Heeft uw kind zwemles via Forte en wilt u graag inschrijven voor de weekcursus? Graag even een e-mail sturen naar info@dewittebrug.com zodat we een tijdelijke lespas met een startbewijs kunnen maken die nodig is voor het aankopen van de weekcursus.
 

Staat uw kind op de wachtlijst voor het A, B of C-diploma?

De kinderen van de wachtlijst A,B of C mogen tijdens de zomervakantie ook deelnemen aan de weekcursus, indien er nog plaats is. De inschrijving voor de kinderen van de wachtlijst zal daarom iets later plaats vinden.

Helaas is het nog niet mogelijk om deel te nemen aan de weekcursus in de voorjaarsvakantie, meivakantie, herfstvakantie of kerstvakantie.
 

Lesgevers

Er bestaat een mogelijkheid dat er in de week verschillende lesgevers per groep aanwezig zijn.
 

Opgave

Het zwembad is niet verantwoordelijk voor het verkeerd opgeven van een lesgroep/niveau. Wanneer er een verkeerd niveau is opgegeven bij de inschrijving kunnen we geen plek garanderen ook niet bij tijdige opgave. 
 

 

Heeft u nog een vraag?

Cookie instellingen