JIP's oefenuurtje

Wat is Jip's oefenuurtje?

Op zaterdagochtend van 10:30 t/m 12:00 uur is het Jip's oefenuur.  Alle kinderen die bij ons Diploma-zwemles volgen of op de wachtlijst staan zijn van harte welkom om te oefenen.
 

Waarom Jip's oefenuurtje?

Oefenen en spelen zonder bandjes is mogelijk tijdens het Jip's Oefenuurtje in het sportbad. De kinderen met oranje bandjes kunnen in het diepe gedeelte van het zwembad oefenen, alle anderen banjes (rood, groen, blauw en geel) kunnen in het ondiepe gedeelte van het zwembad oefenen. In het speelbad zijn de bandjes verplicht. In het water liggen allerlei leuke materialen die gebruikt kunnen worden, maar misschien voor sommige kinderen het allerleukste: de glijbaan staat aan!!
 

Kleding & benodigdheden

Tijdens de activiteit kun je gangbare zwemkleding dragen. Er zullen diverse atributen aanwezig zijn om mee te oefenen. Let wel op dat het zwemles bandje (wanneer al op zwemles) mee is en wordt gedragen! Alleen als het bandje om is mag ook zonder 'vleugeltjes' worden geoefend.
 

Voor wie is Jip's oefenuurtje?

Jip's oefenuurtje is voor alle kinderen. Samen met een begeleider (18+) kan extra worden geoefend en gespeeld in het zwembad. Kinderen die momenteel bij Zwembad & Sauna de Witte Brug zwemmen of op een wachtlijst staan mogen gratis naar binnen onder begeleiding van een betalende volwassene. 
 

Ticket kopen

Het is mogelijk om voorafgaande aan ons bezoek digitaal een kaartje aan te schaffen. Of bij aankomst bij ons in het zwembad. Kijk voor meer informatie bij veel gestelde vragen of koop je kaartje in onze webshop.

Let op: 1 op 1 begeleiding van kind door volwassenen is noodzakelijk. Hier geldt een maximum van 1 begeleider per kind. Koop online uw kaartje of koop deze bij uw bezoek aan de kassa, alleen voor de begeleiding, kinderen op vertoon van geldige leskaart/inschrijfbewijs zijn gratis. Bent u nog niet bekend met onze webshop? Kijk dan bij veelgestende vragen voor een algemene uitleg. 

Heeft u nog een vraag?

Cookie instellingen