Weekcursus zomervakantie week 6

10 augustus 2020 tot 15 augustus 2020
In de zomervakantie bieden wij naast de snelcursus voor het A diploma extra zwemlessen aan voor het A- en B-diploma door middel van weekcursussen. Iedereen is welkom bij de weekcursussen, zwemleskinderen die al zwemmen bij Zwembad De Witte Brug en kinderen die nog niet eerder bij ons hebben gezwommen. De weekcursus biedt het kind de mogelijkheid om tijdens de vakantie 6 dagen lang een uur per dag extra te werken aan zijn of haar zwemvaardigheden. De voortgang is te volgen via het digitale leerlingvolgsysteem. Elke zaterdag is er de mogelijkheid om af te zwemmen als je kindje hier aan toe is.
 

6e week: 10 t/m 15 aug

ma t/m vrij 8:00-9:00
za 9:30-10:30
rood & groen
ma t/m vrij 9:00-10:00
za 10:30-11:30
blauw/geel & B


De prijs van de cursus

6 daagse weekcursus: € 69,90
 

Opgeven voor de weekcursus

Je kind inschrijven voor de weekcursus in de zomervakantie kan vanaf maandag 22 juni 2020 onderaan deze pagina (let op het inschrijfformulier zal pas op 22 juni zichtbaar zijn).
U kunt uw kind voor meerdere weken opgeven.
Bij te veel inschrijvingen zal uw kind op de wachtlijst worden geplaatst, er is dan geen garantie dat hij/zij mee mag doen maar u kunt worden opgeroepen mocht een ander kindje doorschuiven. VOL=VOL
 

Cursusvoorwaarden weekcursus

Deelname

Heeft u uw kind opgegeven voor meerdere weken en behaalt uw kind een volgend bandje dan is deelname aan een volgende week niet gegarandeerd.
Wijzigingen zijn onder voorbehoud; als de groepen niet vol zijn kan het voorkomen dat de groepen worden samengevoegd of dat er wordt opgeroepen uit de reservelijst.
 

Lesgevers

Er bestaat een mogelijkheid dat er in de week verschillende lesgevers aanwezig zijn.
 

Protocollen I.V.M. het corona virus

Momenteel mogen de ouders helaas niet mee naar binnen voor of na de zwemlessen. De kijkles welke normaal plaats vind in de laatste les van de week zal niet doorgaan. De protocollen die wij hanteren ivm het corona-virus vind u hier. Wij vragen u deze protocollen te lezen en ernaar te handelen zowel voor, tijdens en na het bezoek aan ons
zwembad.

 

Inschrijven weekcursus

Cookie instellingen