Start snelcursus A-diploma

06 juli 2020

Een aantrekkelijke methode om te leren zwemmen is een 6-weekse snelcursus. Niet meer langdurig iedere week naar het zwembad maar in 6 weken een snelcursus in de zomervakantie in de middag. Hoe cool is dat!

Tijdens de snelcursus voor het A diploma in de zomervakantie volgen de kinderen iedere doordeweekse dag een zwemles van 2 uur. De voortgang is te volgen via het digitale leerlingvolgsysteem. Je kan deze methode goed vergelijken met een ski-klasje op wintersport. Een middag les vol verschillende oefeningen, plezier maken en heel veel zwemmen! En ondertussen haal je mooi je zwemdiploma!
 

Voor wie is de snelcursus geschikt?

De kinderen die een snelcursus voor het A diploma volgen zijn minimaal 5 jaar, kunnen vrij en zonder angst in het water bewegen en hebben een attente luisterhouding. Iedereen mag meedoen; kinderen die nog nooit zwemles hebben gehad, kinderen die al op de wachtlijst staan of al bij ons of in een ander bad zwemles volgen. In een korte tijd je zwemdiploma halen is super leuk, maar ook topsport. Om goed te kijken of de snelcursus geschikt is voor jouw kind zal er worden voorgezwommen. Dit zal plaatsvinden op 6 juni 2020. Tijdens deze korte zwemles kunnen de kinderen kennismaken met het zwembad en de zweminstructeurs. We krijgen dan een goede indruk van je kind en kunnen beoordelen of deze methode geschikt is voor je kind. Of dat het misschien beter is om de reguliere zwemweg van 1 uur les per week te kiezen of om naast de reguliere les deel te nemen aan onze weekcursusen.
 

Wanneer begint de snelcursus

De zomersnelcursus voor het A diploma start op 6 juli. Je kan je kind aanmelden via het inschrijfformulier onderaan deze pagina. Je kind zal dan worden uitgenodigd voor het voorzwemmen.
 

De prijs van de cursus

Snelcursus zwemdiploma A: € 800,-

De betaling van de cursus dient direct na het voorzwemmen te worden voldaan. Dit kan enkel d.m.v. pinnen. Restitutie van het lesgeld is niet mogelijk.
 

Wat is all-inclusive?

De snelcursus voor het A diploma bevat ook de inschrijfkosten en de kosten voor het proefzwemmen en diploma A afzwemmen.
De deelnemers kunnen hun zwemdiploma in 6 weken halen, maar als jouw kind nog meer lessen nodig heeft is dat geen probleem: hij of zij mag zonder bijkomende kosten in één van onze reguliere lesgroepen door oefenen tot het A diploma behaald is.

Cursusvoorwaarden snelcursus A diploma

Voorzwemmen

Voorafgaand aan de snelcursus organiseren we een gratis voorzwemles. Na afloop van deze korte zwemles kunnen we je kind plaatsen in onze cursus of we adviseren om de snelcursus niet te doen. Momenteel mogen de ouders helaas niet mee naar binnen tijdens het voorzwemmen door de protocollen die wij hanteren ivm het corona-virus. Klik hier voor meer informatie over de protocollen.

 

Deelnemers

Wij hanteren een minimum van 10 deelnemers, anders gaat de snelcursus niet door. Tevens hanteren wij een maximum van 20 deelnemers verdeeld over 2 instructeurs. VOL=VOL

Inschrijven snelcursus zwemles

Cookie instellingen