Openingstijden zomervakantie

06 juli 2020 tot 16 augustus 2020
De zomervakantie staat weer voor de deur! Gedurende de zomervakantie zullen wij aangepaste openingstijden hebben. Deze tijden kunt u hier vinden.

De reguliere zwemlessen gaan niet door maar wel kunt u uw kind vanaf 22 juni inschrijven voor de weekcursus.
Daarnaast zullen wij deze zomer 2 nieuwe activiteiten introduceren!
 

Nieuwe activiteiten!

Deze zomer hebben wij maarliefst 2 nieuwe activiteiten! Allereest de Bootcamp, crossfit maar dan in het water. Afwisselend en uitdagend, zeulen, slepen en sjouwen, met én in het water. Onder leiding van onze instructeurs, die ervoor zorgen dat je functionele oefeningen krijgt en je pushen om steeds net een beetje verder te gaan. Dit alles zorgt voor een intense les die jou uitdaagt om harder, feller en met meer power te gaan bewegen!

Onze tweede nieuwe activiteit is het Gezondheidsuurtje. Gericht op mensen die op een laagdrempelige manier willen werken aan hun conditie, spierkracht en uithoudingsvermogen. Het voornaamste doel van deze toegankelijke activiteit is in beweging zijn onder leiding van een ervare instructeur wie jou kan helpen om te werken aan je gezondheid.

Meer informatie over de bootcamp vind je hier en over het gezondheidsuurtje lees je hier meer. 
Wil je weten wat wij nog meer aanbieden in Zwembad & Sauna De Witte Brug kijk dan eens bij onze activiteiten voor doelgroepen of aquasporten.
 

Baby- & Peuterzwemmen 

In de zomervakantie zullen wij weer starten met het Baby- & Peuterzwemmen! Want wat is er leuker om na jouw zwangerschap te doen met je baby of peuter? Zwemmen! Tijdens Baby- en Peuterzwemmen leert een kind samen met de ouder of begeleid(st)er op plezierige wijze de mogelijkheden van het water kennen. 

Wil je nou meer weten over het Baby- & Peuterzwemmen, klik dan hier.

 

Heeft u nog een vraag?

Cookie instellingen