C in Zee

01 september 2024 om 09:00 tot 01 september 2024 om 12:00

In het kader van een veiliger strand organiseren De Witte Brug & Stichting Steun De Reddingsbrigaden al een aantal jaar succesvol het leuke & leerzame programma C in zee. Deelnemers zullen op het strand leren over de gevaren van de zee. Dit gebeurt onder leiding van de reddingsbrigade. In het zwembad zullen ze vaardigheden opdoen zodat ze die in zee toe kunnen passen. Aan het eind van deze dag weten zij de belangrijkste gevaren van een dag op het strand en welke do's en dont's horen bij het zwemmen in zee.

Voor wie is C in zee?

  • of kinderen van 10 jaar en ouder zijn.
  • of kinderen die in het bezit zijn van een C diploma. 

Het programma en de tijdsduur

Vanaf 9:00 Start les in het zwembad
10.00 Einde activiteit zwembad
Vanaf 11.00 Start voorlichting op reddingspost en diploma uitreiking
12.00 Vertrek naar huis, eind activiteit

 

De kosten

De prijs van de activiteit is 17.70 euro per persoon. Dit ticket kunt u hier kopen. De betaling van dit ticket is meteen uw reservatiebewijs. Ook zonder link kunt u een kaartje kopen. Op onze webshop moet u naar activiteiten, hier vindt u C in Zee. Hier kiest u de gewenste datum en kunt u direct afrekenen. Zorg ervoor dat de ingevulde gegevens overeen komen met de gegevens van het kind dat u opgeeft.
 

Belangrijke mededelingen

  • Ouders dienen ten alle tijden bereikbaar te zijn om hun kinderen op te halen tijdens de activiteiten op de reddingsbrigade post in verband met mogelijke calamiteiten. 
  • De activiteiten op de post en in het zwembad zijn aparte onderdelen. De reis van strand naar zwembad dient zelf geregeld te worden en valt buiten de activiteit.

Heeft u nog een vraag?

Cookie instellingen