Fybroswim

Verantwoord bewegen is voor iedereen gezond, maar voor mensen met een chronische bewegingsaandoening is bewegen niet altijd vanzelfsprekend. Fybroswim is een activiteit van bewegings- en ontspanningsoefeningen met vaste kernpunten welke specifiek gericht zijn op het verbeteren van de lichamelijke conditie en de persoonlijke situatie zoals mobiliteit en spierkracht rond de gewrichten.
Door de oefeningen leert u uw spieren weer aan het werk te zetten op een ontspannen, doelmatige manier. U zult beter met uw lichamelijke ongemakken kunnen omgaan. Fybroswim is specifiek gericht op mensen met een chronische bewegingsaandoening zoals vormen van reuma, M.E. en fybromyalgie.
De voordelen van Fybroswim zijn, dat u de oefeningen in warm water (30 graden) en onbelast, dus makkelijker kunt uitvoeren. Een goede reden om met deze lessen te starten.
 

Tijden

Kijk voor de meest actuele tijden bij onze openingstijden of op onze webshop.

Online kaartje kopen

Per 18 mei 2020 is het mogelijk om voorafgaande online een kaartje te kopen en hiermee te reserveren voor deze activiteit. Online een kaartje kopen kan tot 1 uur voor de start van de activiteit. Kijk voor meer informatie bij veel gestelde vragen of koop je kaartje in onze webshop.

Cookie instellingen