Hydrofit

Hydrofit is een water –fitnesstraining waarbij gebruik gemaakt wordt van een speciaal hiervoor ontwikkelde uitrusting. De uitrusting bestaat uit cuff's (drijvers) voor de benen en de armen, bouy's ( waterhalters), voor de handen. Met behulp van deze materialen wordt op een hoog belastingsniveau aan de verbetering van de conditie gewerkt. Hydrofit wordt gegeven op muziek. Dit werkt motiverend en ook het ritme wordt hiermee aangegeven, de muziekstijl is over het algemeen dance.

De doelstelling van de training is bijhouden en vergroten van uw conditie, het versterken van de spiergroepen en vetverbranding. Doordat de training in het water plaats vindt worden uw gewrichten minder zwaar belast en door de natuurlijke weerstand van het water activeert u alle spieren. Bovendien geeft water een masserende impuls aan de huid en bloedsomloop waardoor er een verbetering van de afvoer van afvalstoffen plaatsvindt. Hierdoor heeft u na afloop van de training (bijna) geen last van spierpijn.

Tijden

Kijk voor de meest actuele tijden bij onze openingstijden of op onze webshop.

Online kaartje kopen

Het is mogelijk om voorafgaande aan ons bezoek digitaal een kaartje aan te schaffen. Kijk voor meer informatie bij veel gestelde vragen of koop je kaartje in onze webshop.
 

Cookie instellingen