Weekcursus

In de vakanties bieden wij voor het zwemABC extra zwemlessen door middel van weekcursussen. Iedereen is welkom bij de weekcursussen in de zomervakantie, zwemleskinderen die al zwemmen bij Zwembad De Witte Brug en kinderen die nog niet eerder bij ons hebben gezwommen. In de andere vakanties mogen alleen de zwemleskinderen die al zwemmen bij Zwembad De Witte Brug de weekcursus volgen. Na een weekcursus is er voor nieuwe kinderen geen garantie om direct door te stromen naar de reguliere lessen, deze kinderen zullen (na inschrijving zwemles) op de wachtlijst worden geplaatst. De weekcursus biedt het kind de mogelijkheid om tijdens de vakantie 5 of 6 dagen lang een uur per dag extra te werken aan zijn of haar zwemvaardigheden. De voortgang is te volgen via ons digitale leerlingvolgsysteem.
 

Wanneer is de weekcursus?

Meer informatie over de eerstvolgende weekcursus vindt u hier zodra dit beschikbaar is.
 

Wat is de prijs van de cursus?

5 daagse weekcursus: € 60,00
6 daagse weekcursus: € 72,00
 

Opgeven voor de weekcursus

Je kind inschrijven voor de weekcursus online via de Webshop (zodra de inschrijving is gestart).
Bij te veel inschrijvingen zal uw kind op de wachtlijst worden geplaatst, er is dan geen garantie dat hij/zij mee mag doen maar u kunt worden opgeroepen mocht een ander kindje doorschuiven. Indien wij meerdere wekene aanbieden kunt u uw kind ook voor meerdere weken opgeven, geef dit dan aan bij de bijzonderheden. Bij alle weekcursussen geldt VOL=VOL
 

Cursusvoorwaarden weekcursus

Deelname

Heeft u uw kind opgegeven voor meerdere weken en behaalt uw kind een volgend bandje dan is deelname aan een volgende week niet gegarandeerd.
Wijzigingen zijn onder voorbehoud; als de groepen niet vol zijn kan het voorkomen dat de groepen worden samengevoegd of dat er wordt opgeroepen uit de reservelijst.


Opgave

Het zwembad is niet verantwoordelijk voor het verkeerd opgeven van een lesgroep/niveau in het inschrijfformulier. Wanneer een verkeerd niveau is opgegeven bij de inschrijving kunnen we geen plek garanderen ook bij tijdig opgave. 
Bij te veel inschrijvingen zal uw kind op de wachtlijst worden geplaatst, er is dan geen garantie dat hij/zij mee mag doen maar u kunt worden opgeroepen mocht een ander kindje doorschuiven. VOL=VOL
 

Lesgevers

Er bestaat een mogelijkheid dat er in de week verschillende lesgevers aanwezig zijn.
 

 

Heeft u nog een vraag?

Cookie instellingen