Weekcursus

In de vakanties bieden wij voor het zwemABC extra zwemlessen door middel van weekcursussen.

Voor wie is de weekcursus?

Iedereen is welkom bij de weekcursussen in de zomervakantie, zwemleskinderen die al zwemmen bij Zwembad De Witte Brug en kinderen die nog niet eerder bij ons hebben gezwommen. In de andere vakanties mogen alleen de zwemleskinderen die al zwemmen bij Zwembad De Witte Brug de weekcursus volgen. Na een weekcursus is er voor nieuwe kinderen geen garantie om direct door te stromen naar de reguliere lessen, deze kinderen zullen (na inschrijving zwemles) op de wachtlijst worden geplaatst. De weekcursus biedt het kind de mogelijkheid om tijdens de vakantie  6 dagen lang een uur per dag extra te werken aan zijn of haar zwemvaardigheden. De voortgang is te volgen via ons digitale leerlingvolgsysteem.

 

Eerstvolgende weekcursus

zal in de zomervakantie plaats vinden.

 

Kosten van de weekcursus

De kosten voor deze weekcursus zijn € 78,00
 

Belangrijk

Probeer ruim van te voren alvast een keer in te loggen in de webshop met het account van uw kind.
Controleer gelijk of er op de leskaart een ‘actief’ abonnement staat; minimaal 1 lesbeurt met een geldigheid tenminste t/m de inschrijf datum.
 

Zwemles via Forte?

Heeft uw kind zwemles via Forte en wilt u graag inschrijven voor de weekcursus? Graag even een e-mail sturen naar info@dewittebrug.com zodat we een tijdelijke lespas met een startbewijs kunnen maken die nodig is voor het aankopen van de weekcursus.
 
De weekcursus is echt pas vanaf 18:30 uur zichtbaar in de webshop, eerder inloggen via de website heeft geen zin.
 

Vragen

Heb je nog vragen. Kijk eerst bij de Q&A

Heeft u nog een vraag?

Cookie instellingen